Elkészítés: A paradicsomot kockára vágjuk, a répát lereszeljük, majd olajon megpároljuk a zöldségeket. A paradicsom ereszt levet, de ha kevés vizet öntünk hozzá, a zöldségek gyorsabban puhulnak. Sóval, rozmaringgal ízesítjük. Ha már majdnem készre pároltuk a zöldségeket, hozzáöntjük a bort is.
Mindeközben megfőzzük a tésztát is.
Ha készen vannak a zöldségek, hozzákeverjük a főtt tésztát, majd margarinnal kikent tepsibe öntjük az ételt. Reszelt sajtot szórunk a tetejére.
Kb. fél óra alatt megsütjük a sütőben.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.