Elkészítés: A hagymát kis kockákra vágom, majd kevés olívaolajon megpirítom. A csirkemelleket nagyon vékony csíkokra vágom, majd az aranysárgára sült hagymára öntöm. Megfűszerezem, majd félig átsütöm folyamatos keverés mellett. A cukkiniket és a sárgarépát nagyon kicsi kockákra vagy 1-2 mm vékony karikákra vágom, és a húshoz öntöm. Pár percig kevergetem, hogy a zöldségek is megpiruljanak egy kicsit. Ezután a paradicsomszósszal felöntöm, ha nem elég a szósz, tehetünk hozzá 1-2 dl vizet. Beleszórom az apróra vágott vagy zúzott fokhagymát, és készre főzöm. (Kb. 30-40 perc, gyakran megkeverve, lefedve.) Rizzsel vagy spagettivel tálalom. Jó étvágyat kívánok hozzá :-)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.