Elkészítés: 1. A parajkrémet kiolvasztom, kinyomkodom belőle a fölösleges vizet. Hozzáadom a 3 tojássárgáját, a lisztet, a sót, a végén pedig óvatosan belekeverem a kemény habbá vert tojásfehérjét.
2. Egy 30 x 40 cm négyszögletes tepsit kibélelek sütőpapírral, amit megkenek étolajjal. Elsimítom rajta a tésztát. Előremelegített sütőben, 250 fokon (alul-felül sütés), 7-8 perc alatt megsütőm.
3. Nedves konyharuhára fordítom, és óvatosan leszedem róla a sütőpapírt. Ha nem jönne le róla, akkor a sütőpapírra is tehetünk nedves konyharuhát, az majd fellazítja.
4. Elektromos habverővel elkeverem a túrót, hogy szép sima állaga legyen, és hozzáadom a többi alapanyagokat. A töltelék krémes, könnyen kenhető legyen, de nem folyós. A tejföl mennyiséget lehet variálni, pl. ha túl száraz a túró, lehet akár 3 evőkanállal is beletenni.
5. Megkenem a töltelékkel a tésztalapot, mint a palacsintát, és óvatosan betekerem. Ezután szorosan betekerem fóliába, és a hűtőbe rakom 2-3 órára, hogy megdermedjen a töltelék, majd szeletelve tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.