Előkészítés: A hagymát megtisztítjuk, apróra vágjuk. A szalonna bőrét levágjuk, a szalonnát apró kockákra aprítjuk. A burgonyát megtisztítjuk, megmossuk, apró kockákra vágjuk. A paprikát megmossuk, kicsumázzuk, és csíkokra vágjuk. A paradicsomot egy pillanatra forró vízbe mártjuk, lehúzzuk a héját, majd gerezdekre szeljük. A virslit karikára vágjuk.
Elkészítés: Lábasba tesszük a szalonnát, lassú tűzön felolvasztjuk, amikor pirulni kezd hozzáadjuk a virslit és átforrósítjuk, majd beletesszük a hagymát, és kevergetve aranysárgára pirítjuk. Hozzáadjuk a burgonyát, félpuhára pároljuk, majd hozzákeverjük a paradicsomot, a paprikát, és néhány perc alatt kicsit megpirítjuk. Megszórjuk pirospaprikával, sóval, borssal ízesítjük, felöntjük annyi vízzel, hogy bőven ellepje, lefedjük, és puhára főzzük. 4. Forrón tálaljuk, ízlés szerint, aki szereti, tejföllel kicsit pikánssá teheti.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.