Előkészítés: Hideg vízzel kiöblítünk, és fóliával kibélelünk egy kb. egyliteres edényt. A banánt meghámozzuk, apró darabokra vágjuk.
Elkészítés: A banánt összekeverjük a citromlével, a rummal, és kézimixerrel pürésítjük, vagy egy finom szitán átnyomjuk. A tojást a cukorral felverjük, és vízfürdőben addig verjük, amíg sűrű krémessé válik. Ha a krém térfogata már eléggé megnőtt, félretesszük, és tovább verjük, amíg teljesen kihűl. A tejszínt kemény habbá verjük. A banánpürét belekeverjük a tojáskrémbe, majd a tejszínhabot is beleforgatjuk. A keveréket beleöntjük az előkészített edénybe, letakarjuk fóliával, és egy éjszakára a fagyasztóba tesszük. Másnap kivesszük, darabokra vágjuk, és banános narancssalátával tálaljuk. A narancssalátához: két narancsot kipréselünk, a levet félretesszük. Két másik narancsot vastagon meghámozunk, és kifilézzük, azaz gyümölcshúst kivágjuk a hártyák közül. A két banánt meghámozzuk, fél centiméter vastag szeletekre vágjuk. A narancslevet óvatosan összekeverjük a narancs- és banándarabokkal, majd hozzáadjuk a likőrt, és megszórjuk a pisztáciával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.