Előkészítés: A spárgát vastagon meghámozzuk, fás végeit levágjuk, leöblítjük. A burgonyát megtisztítjuk, megmossuk, puhára főzzük.
Elkészítés: Felforralunk kb. 3 liter vizet. A spárgát négy csokorba szétosztjuk, és összekötjük. A vizet a citromlével, a cukorral, a vajjal, és sóval ízesítjük, és a spárgakötegeket kb. 20 percig főzzük benne. Kiszedjük a spárgát, lecsepegtetjük, levágjuk a cérnát a kötegekről, és tányérra rendezzük. Füstölt sonkával, gépsonkával, a főtt burgonyával és mártással kínáljuk.
Munka: kb. 45 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 710 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.