Elkészítés: A friss padlizsánt 1/2 cm-es szeletekre vágjuk, besózzuk (hogy ne barnuljon meg). Lisztben, majd tojásban megforgatjuk, és olajban aranybarnára sütjük. A paradicsomszószt egy edényben a fűszerekkel összeforraljuk (só, bors, oregano, préselt fokhagyma). Serpenyőben elrendezzük lapjával a padlizsánszeleteket, (akár 2-3 réteg is lehet), leöntjük a szósszal, megszórjuk a parmezánnal és a reszelt sajttal, majd fedő alatt az egészet a sajt megolvadásáig sütjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.