Elkészítés: Egy nagy keverőtálat kikentem egy fél citrommal, majd felvertem a fehérjéket. Verés közben apránként hozzáadtam a cukrot is. Mikor már kemény lett a hab, belekevertem az ecetet, a keményítőt és a vaníliát is (ezeket már lehet simán fakanállal). Sütőpapírból tojásformát vágtam, ezt tepsire tettem, majd a papírra halmoztam a habot. Előmelegített sütőbe (180 fok) raktam, majd egyből lejjebb állítottam a hőfokot 150 fokra. Légkeveréssel, nálam 1 óra 15 perc alatt készült el. A sütőben hagytam, míg kihűlt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.