Előkészítés: Az őszibarackokat megmossuk, előbb 2 percre forró vízbe, majd hideg vízbe dobjuk. Héjukat lehúzzuk, kettévágjuk, kimagozzuk, és húsukat vékonyan felszeleteljük. Azonnal megcsepegtetjük citromlével, hogy meg ne barnuljanak.
Elkészítés: Félreteszünk a díszítéshez 12-16 szép málnaszemet, a többit áttörjük vagy összeturmixoljuk. Hozzáadjuk a cukrot és a vaníliás cukrot, 3-4 percig forraljuk, majd hagyjuk kihűlni, és belekeverjük a pálinkát. Tálaláskor 4 talpas pohár/kehely aljára szedünk 1-1 evőkanál málnapépet, rányomunk 3-3 gombóc vaníliafagylaltot, arányosan elosztva a tetejükre csinosítjuk az őszibarackgerezdeket, meglocsoljuk a maradék málnaöntettel, és menta- vagy citromfűlevélkékkel, málnaszemekkel díszítve azonnal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.