Elkészítés: Az élesztőt cukros tejben felfuttatjuk. A tojások sárgáját a puha margarinnal kikeverjük. A felfuttatott élesztővel és a liszttel összedolgozzuk, majd a tésztát két részre osztjuk, kinyújtjuk. Az egyik lapot a kikent, közepes nagyságú tepsipe fektetjük. A túrót áttörjük, a cukorral a vaníliás cukorral, a citrom héjával, a liszttel összedolgozzuk, majd a felvert tojásfehérjét is hozzákeverjük, majd a tésztára terítjük. A másik lapot ráhelyezzük, villával megszurkáljuk, majd előmelegített sütőben megsütjük. Kockára vágjuk, melegen tálaljuk!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.