Elkészítés: Tojáshéjat gyüjtünk. Csak a tojás tetejét bontjuk ki felhasználáskor, így meg lehet majd tölteni. Ha kb. 15-20 db összegyűlt, akkor sós vízben kifőzzük, ezzel fertőtlenítjük. A töltelékhez a rizst, húst, szalonnát, hagymát, fokhagymát, tojásokat és a fűszereket jól összedolgozzuk, megtöltjük a tojásokat. A zöldségeket feltesszük főni sok babérral és petrezselyemzölddel, sózzuk, borsozzuk, és pirospaprikával megszínezzük. Ha félig megfőtt, beletesszük a töltött tojásokat, és kb. még fél órát főzzük. Tejből, tejfölből liszttel habarást készítünk, behabarjuk a levest, majd teszünk bele egy kanál ecetet. Legjobb másnap, mikor már összeérett.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.