Elkészítés: A burgonyát meghámozzuk, megmossuk és kockákra vágjuk. A póréhagymát megtisztítjuk és apróra vágjuk.
A vöröshagymát meghámozzuk, kockára vágjuk, a fokhagymát apróra vágjuk, és a vajon sárgára pirítjuk őket. A tűzről levéve elkeverjük a hagymákat a pirospaprikával. Hozzáadjuk a burgonyát, a póréhagymát, a húslevest, kakukkfüvet és ételízesítőt, majd készre főzzük a levest.
A kaliforniai paprikát 4 részre vágjuk, kimagozzuk, megmossuk és vékony csíkokra szeljük.
A levest szűrőn átnyomjuk (vagy botmixerrel pürésítjük), majd a paprikát üvegesre főzzük néhány perc alatt benne. Hozzákeverjük a tejszínt, a paradicsompürét és a pirosaranyat. Kevés sóval ízesítjük, és bátran fűszerezzük cayenni borssal.
Forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.