Előkészítés: A csirkét 4 részre vágjuk, és sózzuk, borsozzuk. Az olajban barnára sütjük, majd átrakjuk egy másik serpenyőbe.
Elkészítés: Hozzáadjuk a fahéjat, a szegfűszeget, az ananászt, a mazsolát, a mandulát, és leöntjük a narancslével, majd lassú tűzön lefedve 20–30 percig főzzük. A húst előmelegített tálra tesszük. A visszamaradt levet a liszttel csomómentesre keverjük, fél dl vízzel felengedjük, és még néhány percig főzzük. A csirkét leöntjük a szósszal, és az avokádóval, a naranccsal és petrezselyemmel díszítve tálaljuk. Főtt rizzsel kitűnő.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.