Elkészítés: 1. A csirkemellszeleteket sózzuk, borsozzuk.
2. Egy nagy serpenyőben felhevítjük az olajat és a 1,5 evőkanál vajat.
3. A csirkemellek mindkét oldalát 4-4 perc alatt pirosra sütjük. Amikor a hús megsült, tálba szedjük.
4. A visszamaradt zsiradékba belekeverjük a dijoni mustárt, a konyakot, a petrezselymet, a snidlinget, a fél citrom levét és a tyúkhúslevest.
5. Jól összekeverjük, és 1-2 perc alatt összefőzzük. Majd fél evőkanál vajat hozzáteszünk, és simára keverjük.
6. A szaftot a húsra locsoljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.