Elkészítés: A húsokat besózzuk, borsozzuk. Elkészítjük a pácot. A ketchupot a mézet és a fűszereket egy edényben összekeverjük.
Beleteszünk még 5 evőkanálnyi étolajat is. Befóliázzuk, és egy éjszakára hűtőbe tesszük. Másnap a sütés előtt a húsokat
megforgatjuk. Egy serpenyőbe vizet és egy kevés olajat teszünk, majd a húsokat páccal eggyüt beletesszük a serpenyőbe. Fedő alatt puhára pároljuk, és a híg léből mártást készítünk. Körete a párolt rizs.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.