Elkészítés:
1.) Köret: A zöldségeket megmossuk, felkarikázzuk, és kevés olajon megfonnyasztjuk. Hozzáadjuk a rizst, felöntjük erőlevessel, sózzuk, borsozzuk és félig lefedve 8-10 perc alatt puhára főzzük. Lehúzzuk a tűzről és lefedve 15 percig állni hagyjuk. (ezalatt megpuhul)
2.) Hal: A halszeleteket megmossuk, meglocsoljuk citromlével, megsózzuk, megborsozzuk, és a szárukat madzaggal összekötjük. Egy teflonba olajat teszünk, és a halak mindkét oldalát néhány perc alatt pirosra sütjük. Papírtörlőre szedjük őket.
3.) Mustármártás: Vajon megfonnyasztjuk a felkockázott hagymát, megszórjuk a liszttel, majd ráöntjük az erőlevest és a tejszínt (tejfölt). Megfűszerezzük, majd gyöngyöző forrásig kevergetjük. Belekeverjük a mustárt, majd elzárjuk alatta a gázt.
Tálalás előtt a halszeletekről leszedjük a madzagot, a zöldséges rizzsel és a szósszal együtt, forrón tálaljuk. Petrezselyemmel, bazsalikomlevelekkel és citromkarikákkal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.