Elkészítés: A lisztet a porcukorral, a vaníliás cukorral és a sütőporral szárazon elkeverjük, összemorzsoljuk a zsírral, majd a tojásokat és a tejfölt is belekeverjük, linzertésztát gyúrunk. Ezután 2 részre osztjuk, az egyik félbe 4 dkg kakaóport gyúrunk. A tésztákat vékonyra nyújtva, egyenlő számú barna és világos korongokat szúrunk,világosra sütjük, és a következő krémmel kettőt-kettőt összeragasztunk: 3 tojásfehérjét 25 dkg porcukorral és 1 csomag vaníliás cukorral gőz fölött kemény habbá verünk. A tűzről levéve 25 dkg margarint és 2 evőkanál szitált kakaóport keverünk bele. Lerakjuk sorba egymás mellé egy nagy tepsibe az egyik színt, majd nyomózsákba téve /egy kimosott tejeszacskó is jó erre a célra/ a krémet szépen egyenletesen elosztjuk a korongokon. Rányomjuk a másik színű lapokat is, és másnapig állni hagyjuk, hogy kissé megpuhuljanak. Ezután dobozba téve akár 1 hétig is eláll!
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.