Elkészítés: A lisztet elkeverjük a sütőporral és a cukorral, majd alaposan elmorzsoljuk az apróra kockázott vajjal. Közepébe fészket formálunk, beleütjük a 2 tojást és összegyúrjuk. Ha kell, adunk hozzá 1-2 evőkanál tejet. Kettévesszük a masszát, az egyikbe belegyúrúnk 1 evőkanál kakaóport, a másikba 1 evőkanál lisztet és fél tasak vaníliás cukrot. Külön csomagolva fél órára hűtőbe tesszük a kétféle tésztát.
Közben elkészítjük a krémet: a vajat a csokoládéval felolvasztjuk, hozzákeverjük a kakaóport és a cukrot, majd kb. 10 percre ezt is a hűtőbe tesszük.
A tésztát 2-3 mm vékonyra nyújtjuk, kb. 4 cm átmérőjű pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk, és sütőpapírral bélelt tepsin 175 fokon 10 perc alatt megsütjük, rácson kihűtjük.
Ha kihűltek a korongok, 1-1 kakaós és vaníliás darabot teáskanányi krémmel összeragasztunk. Nem mondom, hogy meddig lehet tárolni - leginkább semeddig, annyira gyorsan fogy. :D
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.