Elkészítés: A 6 tojásból, 6 evőkanál cukorból és 6 evőkanál lisztből kerek piskótalapot sütünk. Miután kihűlt, kettőbe vágjuk, az így kapott lapokat az ananászkonzerv levével meglocsoljuk.
A pudingport 3 evőkanál cukorral és 3 dl tejjel előírás szerint elkészítjük, miután kihűlt, a felvert tejszínnel összevegyítjük. 5-6 szép ananászkarikát és 2-3 evőkanál tejszínhabot félreteszünk a díszítéshez, majd a többi ananászt apró darabokra vágva a krémbe keverjük.
A tortát megtöltjük és bevonjuk a krémmel, tetejét a félretett tejszínhabbal és ananászkarikákkal díszítjük. Tetszés szerint körberakhatjuk félbevágott babapiskótával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.