Elkészítés: A tojások sárgáját a 20 dkg kristálycukorral habosra keverjük. 8 evőkanál vizet, 20 dkg lisztet és 1 sütőport adunk hozzá.
Egy normál méretű tepsi hátulját megzsírozunk és lisztezünk. A masszát kétfelé vesszük és két lapot sütünk belőle.
A krémhez összekeverünk 2 dl vizet, 2 csomag vaníliapudingport, 1 csomag vaníliás cukrot, 1 evőkanál zselantint, 10 dkg porcukrot, és negyed órát állni hagyjuk. 4 dl vizet felforralunk, a krémet beleöntjük és megfőzzük. 6 tojásfehérjét 20 dkg cukorral jó keményre verünk, és a meleg krémbe keverjük. A két lapot megtöltjük vele.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.