Belisztezett deszkán osszuk tíz részre a túros pizzatésztát, majd nyújtsuk lepény
formájúra. Kenjük meg a kis lepényeket 1 evőkanál magos és 2 evőkanál sima mustárral. Helyezzük sütőpapírral kibélelt tepsibe, és süssük 220 fokra előmelegített sütőben 8 percig.
Osszunk el 20 dkg aszalt gyümölcsöt (pl. datolya, szilva, alma stb.) az elősütött
pizzákon, és morzsoljunk rájuk 25 dkg kecskesajtot, majd tegyük vissza őket kb. 3 percre a sütőbe. 4 db radicchio és 1 fej cikória leveleit tépkedjük kisebb darabokra, és tegyük a ropogósra sült pizzára.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.