Elkészítés: A tésztához a hozzávalókból közepes keménységű tésztát gyúrunk, fél órán át kelesztjük, 3 részre osztjuk, és még 15 percig pihentetjük.
3 kerek tepsit vékonyan kiolajozunk, majd a kinyújtott tésztát a tepsire helyezzük. A sütőt előmelegítjük. Ezalatt elkészítjük a feltétet.
A pizzakrémhez 1 evőkanál olajon megpároljuk a hagymát, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, sózzuk, fűszerezzük, majd felöntjük a paradicsomlével. Addig főzzük, amíg kellő sűrűségű nem lesz. Lehet többet is készíteni, mélyhűtve soká eláll.
A tejfölös-szalonnás pizzához a tejfölt elkeverjük a sóval, rákenjük a tésztára, megszórjuk a szalonnával és a reszelt sajttal.
A sonkás-gombás pizzához a tésztát megkenjük a pizzakrémmel, ráhelyezzük a sonkát és a gombát, majd megszórjuk sajttal.
A magyaros pizzához megkenjük a tésztát a pizzakrémmel, rátesszük a felkarikázott kolbászt, a közöket kitöltjük a vékonyan felkarikázott cseresznyepaprikával, megszórjuk reszelt sajttal.
Előmelegített sütőben ropogósra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.