Elkészítés: Az élesztőt elmorzsoljuk 1,5 dl langyos cukros vízbe, beleszórunk 1 evőkanál lisztet, és 20 percig pihenni hagyjuk. Közben kimérjük a lisztet, megsózzuk, közepébe fészket formálunk, oda öntjük a kovászt, hozzáadjuk a maradék vizet és olajat, majd sima tésztává gyúrjuk. Letakarva, langyos helyen 1 óra alatt duplájára kelesztjük.
Közben alaposan kikeverjük a szósz hozzávalóit.
A tésztát kettévesszük, mindkét darabot 3 mm vékony téglalappá nyújtjuk, megkenjük a szósz felével, a tetejét megszórjuk reszelt sajttal. Kb. 7 cm hoszzú és 2 cm széles csíkokra vágjuk a lapot, minden darabot középen megcsavarunk, és sütőpapíros tepsire teszünk. 10 percig pihentetjük a masnikat, majd 180 fokon 15-20 perc alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.