Elôkészítés: A tepsit kivajazzuk, és a sütôt elômelegítjük. A hozzávalókat a különbözô variációk szerint elôkészítjük.
Szalámis-paprikás változat: A paprikát félbevágjuk, erét, magjait eltávolítjuk. A paprikaszeleteket apró kockára vágjuk. A gombát megtisztítjuk, és felszeleteljük.
Vegetáriánus változat: A cukkínit megtisztítjuk, a végeit levágjuk és felszeleteljük. A paprikát és a gombát a fentiek szerint elôkészítjük. A hagymát megtisztítjuk, és felkarikázzuk.
Elkészítés: A lisztet egy keverôedénybe szitáljuk, és az instant élesztôvel jól összekeverjük. Hozzáadjuk a többi hozzávalót, és konyhai
robotgéppel (dagasztó spirállal) elôször alacsonyabb, majd magasabb fokozaton kb. 2 perc alatt jól összedolgozzuk. A tésztát meleg helyen kelni hagyjuk, amíg láthatóan megnô, majd két részre osztjuk, kinyújtjuk, a tepsibe tesszük, és villával megszurkáljuk.
A paradicsompürét a pizzaalapokra kenjük, majd sóval, borssal, oregánóval fûszerezzük. A feltéteket az egyes pizzavariációnak megfelelôen elosztjuk a tésztákon, végül reszelt sajttal megszórjuk. A tepsit a sütô középsô részébe toljuk, majd a pizzákat megsütjük. (Ha nem fér egy tepsibe a két pizza, akkor amíg az egyik sül, készítsük el a másikat.)
Alsó és felsô fûtés: kb. 220 °C (elômelegítve)
Légkeveréses: kb. 200 °C (elômelegítve)
Gáz: 4_5. fokozat (elômelegítve)
Sütési idô: kb. 20_25 perc
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.