Elkészítés: A megtisztított, lepikkelyezett halat megmossuk, leszárítjuk. Kívül-belül meglocsoljuk citrommal, a hasüregbe tesszük a felkockázott füstölt szalonnát és a felaprított fokhagymát.
A krumplit meghámozzuk, cikkekre vágjuk, és 10 perc latt előfőzzük sós vízben, majd leszűrjük.
A halat sütőtálba tesszük, meglocsoljuk a fehérborral. Az előfőzött krumplit köré szórjuk, meglocsoljuk a tejszínnel. Az egészet megszórjuk a felkarikázott hagymával.
Előmelegített 180 fokos sütőbe toljuk a tepsit, és legalább 30 percig sütjük. Ellenőrizzük, hogy átsült-e a hal, és grill fokozatra kapcsolva szép pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.