A burgonyát mossuk és tisztítsuk meg, majd vágjuk fel kb. 3 mm vastag szeletekre. A fokhagymát tisztítsuk meg és apróra szeleteljük fel. A camembert sajtot reszeljük le, majd keverjük össze a tejjel és a tejföllel.
Egy tűzálló tálat kenjünk ki a zsírral. Tegyünk a tál aljára egy sor burgonyát és fokhagymát, majd sózzuk és borsozzuk meg. Erre tegyünk még egy réteg burgonyát, majd fedjük be alufóliával.
160 °C-ra előmelegített sütőben süssük 25 percig, majd vegyük ki a sütőből a tálat, és vegyük le róla a fóliát.
Öntsük a burgonyára a sajtos keveréket, szórjuk meg pirospaprikával, és 180 °C-on süssük még kb. 30 perig.
A kész sajtos burgonyát tálalás előtt szórjuk meg apróra vágott zöld- vagy metélőhagymával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.