A tésztához dolgozzuk össze a hozzávalókat, kb. 20 percre tegyük hűtőbe, majd nyújtsuk ki, és béleljünk ki vele egy 28 cm átmérőjű tepsit.
A karikára szelt póréhagymákat 100 g vajon kb. 5 perc alatt puhítsuk meg, sózzuk, borsozzuk, ízlés szerint ízesítsük szerecsendióval, s hagyjuk kissé kihűlni.
A tejszínt, a tejet a két tojással kézi vagy gépi habverő segítségével verjük simára, adjuk hozzá a pórét és a lereszelt sajtot.
Végül 170 fokra előmelegített sütőben süssük 40-50 percig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.