Elkészítés: A húst kockára, a gombát szeletre vágjuk. A májat és a szívet szétszedjük. A hagymát felaprítjuk és megpároljuk az olajon a felkarikázott parikával együtt. Rátesszük a párolt hagymára és a paprikára a húst és a szívet, megpirítjuk, majd vízzel felöntjük, hogy éppen ellepje. Félig puhára főzzük, majd beletesszük a gombát és a zöldborsót (amennyiben nyerset vagy mirelitet használunk.) Beletesszük a fűszereket és a fokhagymát, és az egészet teljesen puhára főzzük. Ekkor tesszük bele a feldarabolt májat (és a zöldborsót, ha konzervet használunk). Kevés lével kikeverjük a tejfölt, beleöntjük a pörköltbe és összeforraljuk. A főzés közben - amennyiben szükséges - pótoljuk vízzel az elpárolgot levet. Körítésnek spagetti, csőtészta, csigatészta, rizs, esetleg galuska illik.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.