Elkészítés: A dagadóból dinsztelt hagymaalapon pirospaprikával, a paprikával és a paradicsommal gazdagítva sűrű pörköltet készítünk (kevés lével).
A burgonyát megfőzzük, és a tejjel összetörve, ízlés szerint fűszerezve közepesen sűrű burgonyapürét készítünk.
Tűzálló edénybe a burgonyapüréből kis fészkeket készítünk, mindegyikbe -1-1 adag pörköltet teszünk. Megszórjuk reszelt sajttal.
Közepesen meleg sütőbe toljuk, és a sajtot rásütjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.