Elkészítés: 4-4 tojásból 2 darab kakaós piskótalapot sütünk.
A krémhez megfőzzük a pudingot a liszttel és a tejjel. Ha kihűlt, összekeverjük a porcukorral habosra kavart margarinnal.
A kekszet összegyúrjuk a gesztenyemasszával és a többi pöttyös hozzávalóval. 10 darab rudat nyújtunk ki belőle, olyan hosszút, mint a piskótalap.
A krém felével bekenjük az egyik tésztát, ráhelyezzük a rudakat, bekenjük a krém másik felével, majd ráhelyezzük a másik lapot.
A tetejét csokimázzal vonjuk be. A rudakra merőleges irányban kell szeletelni!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.