Elkészítés: A tészta hozzávalóit összedolgozzuk, majd és 2/3 -1/3 arányban szétvesszük. A nagyobbik részt beleterítjük a vajazott tepsibe. Megkenjük baracklekvárral, majd az 1/3-os tészta részből 6 rudat sodrunk, és hosszában a lekvárral megkent tésztára tesszük. 5 tojásfehérjét felverünk habnak, hozzáadunk 20 dkg cukrot, majd a tojások sárgáját, 1-2 kanál zsemlemorzsát, 15 dkg darált diót és 1 csomag vaníliás cukrot. Ezt ráöntjük a tésztára. Sütés után csokimáz kerül rá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.