Elkészítés: A fejtett babot beáztatjuk. A cukkinit hámozatlanul hasábokra vágjuk. A burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk, a paradicsomot gerezdekre vágjuk. A megtisztított vöröshagymát és a póréhagymát is felkockázzuk.
Az összes zöldségfélét 2 evőkanál olajon 5 percig pároljuk, majd felengedjük a kívánt mennyiségű vízzel. Hozzáadjuk a leszűrt fejtett babot, és amikor felforrt, beledobjuk a zöldbabot. Sózzuk, borsozzuk, és 30 percig főzzük. Beleszórjuk a csigatésztát, és készre főzzük.
Közben elkészítjük a fokhagymás sajtmártást. A fokhagymagerezdeket pépesre zúzzuk, összekeverjük a felaprított bazsalikommal és a reszelt parmezánnal. Folytonos keverés közben hozzáadjuk az olívaolajat.
A mártás egyik felét a tányérokba osztjuk, és erre szedjük a forró zöldséglevest, a másik felét kis tálkában külön tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.