Elkészítés: A hagymát nagyobb kockákra vágjuk, és nagy tálba tesszük, belekockázzuk a párizsit, majd rátesszük a reszelt sajtot. Ráverünk 2-3 tojást, sózzuk, borsozzuk, és összekeverjük, majd annyi lisztet adunk hozzá, hogy galuska szerű tésztát kapjunk... Ne túl sűrűt, olyan legyen, hogy könnyen ki tudd kanalazni. Ezután seprenyőbe olajat forrósítunk és mikor elég meleg 1-1 evőkanállal beleteszünk, és a tetejét meglapogatjuk. Mikor kezd pirulni megfordítjuk.
A karajt kb. ujjnyi vastagra szeleteljük, és a páccal alaposan megkenjük, letakarjuk folpakkal, és betesszük a hűtőbe... elég neki fél óra is. Miután kivettük, vegyünk elő egy teflon serpenyőt, gyújtsunk alá, és mikor elég meleg, a pácból egyből tegyük rá a húst, nem kell olaj alá, elég annyi, ami a pácban volt. Hirtelen megsütjük, míg szép színe lesz! Együtt az igazi!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.