Elkészítés: A piskótához a tojássárgákat kikeverjük a cukorral, hozzáadjuk a lisztet és a sütőport, majd a tojások felvert habját óvatosan hozzákeverjük, és kikent, zsemlemorzsával meghintett tepsiben kb. 20-25 percig sütjük.
A krémhez 7 dl tejjel, a 8 kanál cukorral és a 2 csomag vaníliás cukorral megfőzzük a pudingokat, majd ha besűrűsödött, hozzáadjuk az olvasztott margarint, és jól összekeverjük.
Ráöntjük a krémet a kihűlt piskótára (abban a tepsiben, amiben sütöttük), pihentetjük 4-5 órán keresztül, hogy megszilárduljon. A végén megszórjuk kakaóval a tetejét, és kockákra vágva kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.