Elkészítés: A tojásokat a cukorral habosra verjük, majd óvatosan hozzáadjuk a csokoládés pudingport, és jól elkeverjük. A masszát sütőpapírral bélelt (30 cm x 35 cm) tepsibe öntjük, és előmelegített sütőben 180 fokon 12 perc alatt megsütjük. Amikor megsült a sütőpapírt eltávolítjuk, és egy tiszta konyharuhába tekerjük.
A puncs ízű pudingport a cukorral és a tejjel elkeverjük, és tűz fölött sűrűre főzzük. A forró pudingot a tésztába kenjük, és óvatosan feltekerjük úgy, hogy a végén egy 1,5 cm szegély maradjon. Amikor kihűlt, 1 órára hűtőbe tesszük.
A tekercset felszeleteljük. A tészta végére csokoládéba mártott ropidarabokat szúrunk, és el is készültek a pudingos csigák!
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.