Elkészítés: A tésztához a lisztet a margarinnal elmorzsolom. A cukrot és a tojást összekeverem a langyos tejben feloldott szalalkálival. Felezem a keveréket, a felébe beleteszem az aromát, csak a színe miatt. Rétestészta keménységűre gyúrom, majd a külön kigyúrt gombócokat kettéosztom. Összesen 4 gombóc kell, 2 sima és 2 színes.
Késfok vastagra nyújtom, és sütőlapon megsütöm, kb. 10-15 perc alatt.
A pudingot a tejjel és a cukorral simára keverem, felfőzöm, majd hűlni hagyom. A margarint a porcukorral habosra keverem, és a kihűlt pudingba keverem. 2/3-át összekeverem a gesztenyemasszával.
A krémeket felváltva kenem a tésztára: 1 sor sima tészta, 1 sor gesztenyés krém, 1 sor színes tészta, 1 sor puding, 1 sor színes tészta, 1 sor gesztenyés krém, 1 sor sima tészta.
A tetejét csokimázzal bevonom.
2025.02.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.