Elkészítés:
Tészta: 7 tojás sárgáját 20 dkg kristálycukorral, 8 evőkanál vízzel habosra keverünk, 20 dkg lisztet, fél csomag sütőport teszünk bele és megsütjük.
Krém: 2 csomag vaníliás pudingport fél liter vízzel, 5 evőkanál cukorral sűrűre főzzük. A 7 tojásfehérjét felverjük és a még meleg krémbe keverjük, rákenjük a tészta tetejére.
Máz: 1-2 tasak tejszínport 1/2-1 dl vízzel felverünk, 1 kanál porcukrot és 1 db habfixálót teszünk bele. Reszelt csokival vagy tortadarával megszórjuk a tetejét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.