Elkészítés: Az egész tojásokat krémessé keverem a cukorral. A lisztet alaposan összekeverem a sütőporral, és óvatosan beleforgatom az előbb kikevert masszába. Kikent (vagy sütőpapírral bélelt) formába beleöntöm a tésztát, és 175 fokon 15-20 percig sütöm. Mikor kész, óriás tányérral összefogom, s egyszerűen átborítom, hagyom kihűlni.
A pudingport 8 evőkanál tejjel és a cukorral kikeverem, a maradék tejet felfőzöm, s így készítem el a pudingot.
A pudingot a kihűlt tészta alapra öntöm. A gyümölcsöket felpakolom rá. A zselét a csomagoláson található instrukciók szerint elkészítem, és bevonom vele. Hűtőbe teszem minimum 30 percre.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.