A töltelékhez keverjük habosra a túrót a tojással, a porcukorral és a vaníliás cukorral, valamint a citromhéjjal és a pudingporral.
A leveles tésztát nyújtsuk ki, vágjuk kb. 10 × 10 cm-es négyzetekre, és helyezzük tepsibe. A tésztadarabok szélét kenjük meg a felvert tojással.
Osszuk el a tésztadarabok közepén a túrótölteléket, majd a megtisztított, kimagozott és feldarabolt szilvát is. Helyezzük a tepsit 200 fokra előmelegített sütőbe kb. 20 percre. A kihűlt süteményeket porcukorral megszórva tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.