Elkészítés: A tésztához a tojássárgáját a cukorral kikeverem. Hozzáadom a sütőporos lisztet, a kakaót, az olajat, majd a kemény habbá vert tojásfehérjét. Kikent, lisztezett tepsibe öntöm és megsütöm.
A krémhez a margarint kikeverem a cukorral, belekeverem az áttört túrót, és a kihűlt tésztára simítom.
A tetejére a pudingport elkeverem cukorral, hozzáadom az üdítőt, és felfőzöm. Mikor langyos, rásimítom a túróra. Hideg helyen dermesztem.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.