Elkészítés: Az élesztőt belekeverjük a kézmeleg tejbe, majd beletesszük a tojást, a cukrot és a fűszert. Ezután a lisztet adjuk hozzá, először habverővel keverve, később gyúrva. Végül hozzádolgozzuk a szobahőmérsékletű zsiradékot. A jól kidolgozott tésztát 30 percig kelni hagyjuk.
Atésztát átgyúrjuk, zsemléket formázunk belőle, sütés előtt még egyszer kelni hagyuk, majd tojással megkenjük, és sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk.
Előmelegített sütőben kb. 15 perc alatt megsütjük. A legfinomabb, ha tálaláskor a pulla belsejébe baracklekvárt vagy tejszínhabot teszünk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.