A megmosott, megtörölgetett pulykacombokat sóval, borssal, paprikával bedörzsöljük, és hideg vízzel kiöblített tepsibe fektetjük.
Előmelegített sütőben 200 °C-on kb. 50 percig sütjük. Közben a levessel időnként meglocsoljuk. A kicsumázott, megmosott paprikákat feldaraboljuk.
A megtisztított vöröshagymát vastagabb karikákra, a fokhagymagerezdeket apró kockákra vágjuk. A paprikát és a kétféle hagymát a hús mellé szórjuk, majd sóval, borssal, majoránnával ízesítjük. Ugyanazon a hőfokon további kb. 30 percig sütjük.
A sült pulykacombokat a tepsibôl kivesszük, és egy nagyobb tálra helyezzük. 3-4 evőkanál pecsenyelevet a tejföllel csomómentesre keverünk, végül a sült zöldségekkel óvatosan elvegyítjük. Sóval, borssal ízesítjük, és a sült pulykacombokkal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.