A megmosott, megtörölgetett pulykacombokat sóval, borssal, paprikával bedörzsöljük, és hideg vízzel kiöblített tepsibe fektetjük.
Előmelegített sütőben 200 °C-on kb. 50 percig sütjük. Közben a levessel időnként meglocsoljuk. A kicsumázott, megmosott paprikákat feldaraboljuk.
A megtisztított vöröshagymát vastagabb karikákra, a fokhagymagerezdeket apró kockákra vágjuk. A paprikát és a kétféle hagymát a hús mellé szórjuk, majd sóval, borssal, majoránnával ízesítjük. Ugyanazon a hőfokon további kb. 30 percig sütjük.
A sült pulykacombokat a tepsibôl kivesszük, és egy nagyobb tálra helyezzük. 3-4 evőkanál pecsenyelevet a tejföllel csomómentesre keverünk, végül a sült zöldségekkel óvatosan elvegyítjük. Sóval, borssal ízesítjük, és a sült pulykacombokkal tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.