Elkészítés: A májat alaposan megmossuk, a hártyákat eltávolítjuk, majd jól lecsepegtetjük (papírtörlővel kicsit leitathatjuk a vizet).
A tojások sárgáját összekeverjük a sörrel, ízlés szerinti mennyiségű sóval és őrölt borssal, majd annyi lisztet adunk hozzá, hogy palacsintatésztánál kicsit sűrűbb legyen. A tojások fehérjét egy csipet sóval kemény habbá verjük, majd óvatosan a masszához keverjük.
Egy serpenyőbe olajat hevítünki a sütéshez.
A májat enyhén besózzuk, majd először lisztbe, majd a sűrű tésztába jól beleforgatjuk. Ezután óvatosan a forró olajba helyezzük, és közepes lángon mindkét oldalát szép pirosra sütjük. Sütés után lecsepegtetjük, majd papírtörlőre szedjük.
Tálaláskor rizst, krumplit kínálhatunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.