Elkészítés: A pórét hosszában kettévágjuk, sós vízben 2 percig főzzük, leszűrjük, hideg vízzel leöblítjük, alaposan lecsepegtetjük.
A húst kissé kiverjük, megszórjuk ételízesítővel. Kiterítjük, megkenjük sajtkrémmel, ráterítjük a pórécsíkokat. Feltekerjük, és megtűzzük vagy összekötjük. Felforrósítjuk az olajat, és körös-körül megpirítjuk benne a hústekercseket. Aláöntjük a bort, a tejszínt, és felforraljuk. Sóval, borssal ízesítjük, és lefedve 20 perc alatt, megsütjük. A mártáshoz a pórét felvágjuk. Felforrósítjuk a vajat, és megpirítjuk benne a pórét. Megszórjuk ételízesítővel, ráöntjük a bort, és 5 percig forraljuk. Ráöntjük a tejszínt, beleszórjuk a sajtot, sóval, borssal ízesítjük, és addig forraljuk, míg a sajt elolvad. Köretként főtt burgonya illik hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.