Elkészítés: A megmosott, leszárított pulykamellet éles késsel 2x2 centis kockákra vágjuk, a kumquatot felkarikázzuk. A pulykamellkockákat a gyümölccsel váltakozva bambusznyársakra húzzuk, sóval, durvára tört színes borssal ízesítjük és meglocsoljuk az olívaolajjal. Ezután forró serpenyőben a saját olajával minden oldalukat kb. 15 perc alatt pirosra sütjük.
A megtisztított sárgarépát, sütőtököt, megmosott cukkinit, kaliforniai paprikát éles késsel, hosszú vékony csíkokra metéljük. Az előkészített zöldség-spagettit a forró vajra szórjuk, sóval, borssal, az aprított petrezselyemmel ízesítjük, és közepes tűzön, rázogatva, kb. 6-8 perc alatt roppanósra pirítjuk.
Tálaláskor a zöldség-spagettit tányérra halmozzuk és melléfektetjük a kumquatos nyársakat. Forrón kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.