Az alma csumáját kivágjuk, majd a padlizsánnal és pulykamellel együtt kb. 1 cm vastag szeletekre vágjuk. Mindet egy tálban összekeverjük az olívaolajjal, a sóval, a borssal, a kakukkfűvel és a citromlével.
Felmelegítjük a grillt vagy grillserpenyőt. A padlizsánt, az almát és a húst mindkét oldalukon készre sütjük, és megszórjuk kakukkfűvel.
Tálaláskor egymásra tesszük az almát, a húst és a padlizsánt, majd megint húst és almát, végül ízlés szerint borssal és olívaolajjal ízesítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.