Elkészítés: A pulykahúst nagy szeletekre vágjuk, sózzuk. A szeleteket egy akkora alufólia darabra fektetjük, amibe bele lehet majd csavarni a megtöltés után. Innentől kezdve fantázia kérdése. :) Megkenhetjük majonézzel vagy ketchuppal vagy mustárral, sajt szeletet, bacont, sonkaszeletet lehet rá tenni, fűszerek ízlés szerint, közepébe olívabogyó... sorosan feltekerjük a hússzeletet alufóliába, sütőben sütjük kb. 1/2 -3/4 óráig. Mikor megfőtt a pulykahús, kivesszük, kitekergetjük a fóliából, hagyjuk kicsit hűlni. Ha kézmelegre hűlt, akkor a tekercseket kb. 2 centis szeletekre vágjuk, és egy nagy tálban egymás mellé rakjuk őket. Tejfölös, tojásos reszeltsajtos masszával megkenjük, és a sütőben ezt gyorsan rápirítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.