A cukros-tojásos keverékhez hozzáadjuk az ételfestéket (ízlés szerint), az átszitált lisztet, majd óvatosan beleforgatjuk a tojásfehérjét és a vörösáfonyát. A kész masszát sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük, és 180 fokon kb. 15-20 perc alatt készre sütjük.
Amíg sül a piskóta, a 4 dl tejjel elkészítjük a pudingot és kihűtjük. A margarint a cukorral és a rum aromával habosra keverjük, majd hozzáadjuk a pudingot. A krémet a kihült piskótára kenjük, óvatosan feltekerjük, kicsit hűlni hagyjuk, és felszeletelve tálalhatjuk is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.