Elkészítés: Előszőr a tésztát készítjük el: a lisztet elkeverjük a sütőporral és a cukorral. Elmorzsoljuk benne a zsírt, beletesszük a tojást, majd a tejföllel összegyúrjuk. Három lapot készítünk, és tepsi hátulján kisütjük.
A töltelékhez a vízből és a cukorból szirupot főzünk, lehűtjük. A diót,
a kakaót és a rumot a kihűlt sziruppal összekeverjük. Az egyik tésztalapot összetörjük, és ezt is a krémhez keverjük.
Az egyik lapra rákenjük a krémet, ráhelyezzük a másik lapot. A mázhoz a porcukrot, a pudingport, a margarint és a tejet összekeverjük, felolvasztjuk, hogy kenhető legyen. Nem szabad főzni!! A mázat rákenjük a süteményre, és megvárjuk, hogy megszilárduljon.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.