A tésztához a margarint a porcukorral és egy csipet sóval habosra keverjük, egyenként hozzáadjuk a tojássárgájákat, majd összedolgozzuk a sütőporos liszttel. Lágy tésztát kapunk, pihentetjük.
A pudingporokat a cukorral és a tejjel megfőzzük. Még melegen belekeverjük a tejfölt, hozzáadjuk a rumot, a vaníliás cukrot és a reszelt citromhéjat. Végül lazán belekeverjük a keményre felvert tojáshabot.
A tészta 60%-át egy sütőpapírral bélelt, 20x30-as tepsibe egyengetjük, rákanalazzuk a krémet, végül a maradék tésztából vékony rudakat készítünk és berácsozzuk vele a krém tetejét.
Előmelegített sütőben 190 fokon 40 perc alatt készre sütjük. Tetejét porcukrozzuk, amikor kihűlt, szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.